img

01

TERMATRAC - Radar de detecció de tèrmits

TERMATRAC® T3i és l'únic dispositiu al món amb aquesta tecnologia que permet localitzar exactament i seguir la presència de tèrmits sense necessitat de penetrar físicament en parets, terres o sostres, sense interrompre ni desplaçar l'activitat dels tèrmits.

Els senyals de radar estan calibrats especialment per localitzar i confirmar la presència de tèrmits a través de fusta, maó, formigó, guix, plàstic, rajoles, catifes, armaris de la cuina i molts altres materials i mobiliari comuns de construcció.

02

Sensor tèrmic làser i d’humitat

El sensor tèrmic a distància amb guia làser incorporada a la unitat manual del TERMATRAC® T3i fa un paper semblant al d'una càmera d'imatges tèrmiques que permet a l'operador assenyalar amb el punt del làser i marcar els canvis de la temperatura superficial de cada zona, un senyal típic d'infestació de tèrmits.

El sensor d'humitat incorporat al TERMATRAC® T3i facilita la capacitat de l'usuari per identificar la concentració d'humitat a les superfícies en inspeccionar zones de risc.

img
img

03

Connexió Bluetooth i emmagatzematge de dades

Amb una aplicació que s'instal·la en un dispositiu mòbil amb base Android mitjançant una app que es descarrega de forma senzilla i GRATUÏTA de Google Play.

TERMATRAC® llança un innovador sistema de connectivitat amb dispositius ANDROID que permet DESAR i GESTIONAR les dades enregistrades a les inspeccions i CREAR INFORMES D'INSPECCIÓ en una aplicació web al núvol, accessible des de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil.